Adresetiket Nim

Adresetiket NIM
De adresetiketten worden geprint op mat zelfklevend papier met breekslitjes waardoor je de etiketjes gemakkelijk van de drager af kunt halen en snel op de enveloppen kunt plakken. Na je bestelling sturen we de adresetiketjes tegelijk met de enveloppen (indien besteld natuurlijk) vooraf naar je op. Dan kun je de enveloppen alvast in orde maken en hoeft dat niet meer als de baby er is. Je betaalt hiervoor geen extra verzendkosten.

Adresetiket Nim past helemaal bij het geboortekaartje Nim! Bij de gepersonaliseerde versie (met de adressen ingeprint), worden de adressen ingeprint in hetzelfde lettertype als op het kaartje is gebruikt. Alles geheel in stijl; leuk om te verzenden en ook heel leuk om het zo te ontvangen!

Formaat: 85 x 55 mm.
Materiaal: Mat zelfklevend papier [crackback].

*Indien je hebt gekozen voor gepersonaliseerde adresetiketten ontvang je van ons een Excel bestand welke je in kunt vullen. Deze gebruiken wij om de adressen op de juiste manier op het etiket te krijgen.

**Heb je gekozen voor de gepersonaliseerde etiketten, dan krijg je van ons altijd een mail met daarin de etiketten ter controle. Zo kun je zelf nog even controleren of er niets is versprongen of mist.

Pas nadat wij een bevestiging hebben ontvangen voor akkoord, gaat de opdracht in productie.

***De adresetiketten worden tegelijk met de enveloppen vooraf naar je toegestuurd.

Wanneer je kiest voor de gepersonaliseerde adresetiketten is het niet mogelijk deze te combineren met een spoedlevering

Adresetiket Nim


Beschikbare opties:


  • € 21,50

  • Excl. BTW: € 17,77

Tags: Adresetiket, Adresetiketten, Adresstickers, Gepersonaliseerde adresetiketten

De waardering van www.kaartmetmuisjes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 13 reviews.