Babyborrelkaartje Mila

Kraamfeestkaartje MILA
Babyborrelkaartje MILA is geprint op stoer, dik, mat papier. Hetzelfde papier is ook gebruikt voor het bijpassende geboortekaartje MILA. Heb je voor beide gekozen; kaart en kraamborrelkaart, dan krijg je zo een mooie uniforme uitstraling. Maar ook los misstaat dit kraamfeestkaartje niet, je kan hem dus ook los of bij elk ander geboortekaartje combineren. Net wat je leuk vindt!

Het kraamborrelkaartje heeft leuke elementjes zoals driehoekjes, sterretjes en rondjes en een gave watercolor achtergrondkleur. Leuk wanneer je voor geboortekaartje MILA hebt gekozen want daar past dit kraamfeestkaartje helemaal bij! Als je wil kunnen we de kaartjes voorzien van een boorgat zodat je ze met een touwtje kunt vastmaken. Ook leuk is het om ze vast te maken met een mini-paperclip!

Formaat: 85 x 55 mm.
Materiaal: 300 of 400 grams mat papier.

*Je krijgt vooraf een digitale proefdruk met daarin de gegevens zoals jullie ze wensen. Na akkoord is het wachten tot jullie kindje wordt geboren zodat de definitieve datum erin verwerkt kan worden. Nog een laatste definitieve proef ter controle (deze wordt tegelijk met de definitieve versie van de geboortekaart verstuurd) en na akkoord gaan we ze produceren.

Pas nadat wij een bevestiging hebben ontvangen voor akkoord, gaan de kaartjes in productie.

De verwachte levertijd geldt alleen indien alles is goedgekeurd en de betaling is voldaan voor 12:00 uur.

Babyborrelkaartje Mila


Beschikbare opties:


  • € 21,00

  • Excl. BTW: € 17,36

Tags: Babyborrelkaartje, Babyborrelkaartjes, kraamborrelkaarten, kraamfeest kaartjes, Gepersonaliseerde Babyborrelkaartjes, kraamborrelkaarten, kraamfeest kaartjes,

De waardering van www.kaartmetmuisjes.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 12 reviews.