Babyborrelkaartje Vere

Babyborrelkaartjes VERE
Het sjieke parelmoerpapier van kraamborrelkaartje VERE is ook gebruikt voor de bijpassende geboortekaart VERE. Door het parelmoer papier geeft het de veertjes welke zijn ingekleurd met roze watercolour een metallic effect.

Qua stijl en kleurgebruik is het kraamfeestkaartje hetzelfde als het bijpassende geboortekaartje VERE. De kraamfeestkaartjes kunnen, indien gewenst, voorzien woden van een boorgat zodat je ze met een touwtje kunt vastmaken. Ook leuk is het om ze vast te maken met een mini-paperclip!

Formaat: 85 x 55 mm.
Materiaal: 300 grams mat of 290 grams Parelmoer glanzend papier.

*Je krijgt vooraf een digitale proefdruk met daarin de gegevens zoals jullie ze wensen. Na akkoord is het wachten tot jullie kindje wordt geboren zodat de definitieve datum erin verwerkt kan worden. Nog een laatste definitieve proef ter controle (deze wordt tegelijk met de definitieve versie van de geboortekaart verstuurd) en na akkoord gaan we ze produceren.

Pas nadat wij een bevestiging hebben ontvangen voor akkoord, gaan de kaartjes in productie.

De verwachte levertijd geldt alleen indien alles is goedgekeurd en de betaling is voldaan voor 12:00 uur.

Babyborrelkaartje Vere


Beschikbare opties:


  • € 21,00

  • Excl. BTW: € 17,36

Tags: Babyborrelkaartje, Babyborrelkaartjes, kraamborrelkaarten, kraamfeest kaartjes, Gepersonaliseerde Babyborrelkaartjes, kraamborrelkaarten, kraamfeest kaartjes,

De waardering van www.kaartmetmuisjes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 13 reviews.