Kaartje Niek

Formaat: 210 x 100 mm.
Papier: 400 grams mat, ook mat laminaat mogelijk.
Bedrukking: Dubbelzijdig full colour.


Kaartje NIEK
Dit stoere kaartje wordt gedrukt op 400 grams mat karton; een mooi dik papier met een luxe uitstraling. Je kunt er ook nog voor kiezen om het kaartje mat te laten lamineren. Dit geboortekaartje is afgeleid van drieluik kaartje MEES. Dankzij de frisse groenblauwe aquarel is dit kaartje een uniek en hip kaartje. De naam is groot afgebeeld op de voorzijde met de tekst “you are our greatest adventure”. Op de andere zijde staan lieve dotjes, ook in watercolor, en alle informatie zoals de geboortedatum en het gewicht. Bij deze kaart passen zowel de frisse witte als onze stoere kraftenveloppen heel erg goed! Maak het geheel af met adresetiketten en sluitzegels in stijl!

Het kaartje wordt na de bestelling helemaal klaar gemaakt met jullie gegevens en naar jullie wens. Zodra jullie kindje is geboren vullen we de rest van de gegevens in.
Wensen: Graag ontvangen we een mail met jullie wensen, zodat wij het kaartje voor jullie helemaal in orde kunnen maken!

Geslacht: Weet je het geslacht van jullie kindje niet dan zetten we een jongens- en een meisjeskaartje klaar!

400g - Offset wit (extra mat).
Houtvrij offset papier; ongestreken helder mat papier, witter dan het standaard papier.

*Als jullie kindje is geboren, stuur je ons alle benodigde informatie toe en wij verwerken deze direct in jullie kaart. Deze laatste digitale proef mailen we jullie ter controle en na akkoord gaan ze in productie! Op een werkdag vóór 12 uur akkoord = dezelfde dag verzonden!

**Wil je graag een proefdruk ontvangen van de kaart met jullie gegevens en niet van de standaard kaart? Dat kan! Geef dit op bij je bestelling en we sturen deze, na akkoord van de digitale proefdruk naar je op.

Pas nadat wij een bevestiging hebben ontvangen voor akkoord, gaat de opdracht in productie.

De verwachte levertijd geldt alleen indien alle bestanden zijn aangeleverd (en goedgekeurd) en de betaling is voldaan voor 12:00 uur.

Kaartje Niek


Beschikbare opties:


  • Prijs aanvragen

Tags: liggend kaartje, geboortekaartje liggend, stoere geboortekaartjes, liggend geboortekaartje

De waardering van www.kaartmetmuisjes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 13 reviews.