Kaartje Noor

Formaat: 100 x 210 mm.
Papier: 300 grams mat, ook mat laminaat mogelijk.
Bedrukking: Dubbelzijdig full colour.


Geboortelabel/Tagkaartje NOOR
Dit labelkaartje is op alle fronten opvallend; watercolor, lieve veertjes én het feit dat het twee kaartjes zijn die bijeen worden gebonden door middel van een touwtje. Hoe stoer is dit labelkaartje? En daarnaast ook nog eens handig voor als je bijvoorbeeld een kraamfeestje geeft; je kunt het kraamfeestkaartje gemakkelijk ook bevestigen aan het touwtje zodat je niet 2 maar 3 kaartjes bij elkaar hebt.

Het kaartje wordt na de bestelling helemaal klaar gemaakt met jullie gegevens en naar jullie wens. Zodra jullie kindje is geboren vullen we de rest van de gegevens in.
Wensen: Graag ontvangen we een mail met jullie wensen, zodat wij het kaartje voor jullie helemaal in orde kunnen maken!

Geslacht: Weten jullie zelf ook nog niet of jullie en jongetje of meisje verwachten? Geen enkel probleem: dan zetten we gewoon een jongens- én een meisjeskaartje klaar!

300g - Offset wit (extra mat).
Houtvrij offset papier; ongestreken helder mat papier, witter dan het standaard papier.

*Als jullie kindje is geboren, stuur je ons alle benodigde informatie toe en wij verwerken deze direct in jullie kaart. Deze laatste digitale proef mailen we jullie ter controle en na akkoord gaan ze in productie! Op een werkdag vóór 12 uur akkoord = dezelfde dag verzonden!

**Wil je graag een proefdruk ontvangen van de kaart met jullie gegevens en niet van de standaard kaart? Dat kan! Geef dit op bij je bestelling en we sturen deze, na akkoord van de digitale proefdruk naar je op.

Pas nadat wij een bevestiging hebben ontvangen voor akkoord, gaat de opdracht in productie.

De verwachte levertijd geldt alleen indien alle bestanden zijn aangeleverd (en goedgekeurd) en de betaling is voldaan voor 12:00 uur.

Kaartje Noor


Beschikbare opties:


  • Prijs aanvragen

Tags: kaart met touwtjes, geboortekaartje tag, geboortekaart met lint, staand kaartje, geboortekaartje staand, stoere geboortekaartjes, geboortekaarten

De waardering van www.kaartmetmuisjes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 13 reviews.