Kaartje Saar drieluik

Formaat: 390 x 130 mm.
Gevouwen formaat: 130 x 130 mm.
Papier: 290 parelmoer.
Bedrukking: Dubbelzijdig full colour.


Kaartje SAAR
Confetti! Want er is een meisje geboren! De gouden, zilveren en roze confetti op kaartje Saar komen extra tof uit doordat de kaart is geprint op het sjieke parelmoer papier. De kleurtjes krijgen daardoor een metallic effect. Deze stoere kaart wordt standaard op 290 grams parelmoer papier gedrukt. Dit is mooi dik papier, en heeft een luxe uitstraling.

Het kaartje wordt na de bestelling helemaal klaar gemaakt met jullie gegevens en naar jullie wens. Zodra jullie kindje is geboren vullen we de rest van de gegevens in.
Wensen: Graag ontvangen we een mail met jullie wensen, zodat wij het kaartje voor jullie helemaal in orde kunnen maken!

Geslacht: Weet je het geslacht van jullie kindje niet dan zetten we een jongens- en een meisjeskaartje klaar!

290g - parelmoer.
Mooi stevig papier, met een luxe uitstraling en parelmoer glans.

*Als jullie kindje is geboren, stuur je ons alle benodigde informatie toe en wij verwerken deze direct in jullie kaart. Deze laatste digitale proef mailen we jullie ter controle en na akkoord gaan ze in productie! Op een werkdag vóór 12 uur akkoord = dezelfde dag verzonden!

**Wil je graag een proefdruk ontvangen van de kaart met jullie gegevens en niet van de standaard kaart? Dat kan! Geef dit op bij je bestelling en we sturen deze, na akkoord van de digitale proefdruk naar je op.

Pas nadat wij een bevestiging hebben ontvangen voor akkoord, gaat de opdracht in productie.

De verwachte levertijd geldt alleen indien alle bestanden zijn aangeleverd (en goedgekeurd) en de betaling is voldaan voor 12:00 uur.

Kaartje Saar drieluik


Beschikbare opties:


  • Prijs aanvragen

Tags: geboortekaartje drieluik, geboortekaartjes, stoere geboortekaartjes, gevouwen geboortekaartjes, geboortekaartje meisje

De waardering van www.kaartmetmuisjes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 13 reviews.