Adresetiket Ava

Adresetiket AVA
De adresetiketten worden geprint op mat zelfklevend papier met breekslitjes waardoor je gemakkelijk de etiketjes van de drager af kunt halen. We sturen de adresetiketjes tegelijk met de enveloppen (indien je die besteld hebt natuurlijk) vooraf naar je op. Dan kun je de enveloppen alvast in orde maken en hoeft dat niet meer als de baby er is. Je betaalt hiervoor geen extra verzendkosten.

Adresetiket Ava is voorzien van dezelfde hartjes als op het kaartje worden gebruikt. Deze hartjes hebben dezelfde kleur als het papier van het kaartje. Kies je voor de gepersonaliseerde versie (met de adressen ingeprint) dan worden deze meegeprint in hetzelfde lettertype als op het kaartje is gebruikt. Geef je kindje zijn of haar eigen huisstijl!

Formaat: 85 x 55 mm.
Materiaal: Mat zelfklevend papier [crackback].

• Indien je hebt gekozen voor gepersonaliseerde adresetiketten ontvang je van ons een Excel bestand welke je in kunt vullen. Deze gebruiken wij om de adressen op de juiste manier op het etiket te krijgen.

• Heb je gekozen voor de gepersonaliseerde etiketten, dan krijg je van ons altijd een mail met daarin de etiketten ter controle. Zo kun je zelf nog even controleren of er niets is versprongen of mist.

Pas nadat wij een bevestiging hebben ontvangen voor akkoord, gaat de opdracht in productie.

*Indien gekozen voor "Vooraf digitale proefdruk ontvangen", wordt er een digitale proef verzonden naar het opgegeven e-mailadres ter controle.

**Indien gekozen voor "Vooraf proefdruk per post ontvangen", wordt er vooraf een proefexemplaar verzonden naar het opgegeven adres ter controle.

Pas nadat wij een bevestiging voor akkoord hebben ontvangen, gaat de opdracht in productie.

Wanneer je kiest voor de gepersonaliseerde adresetiketten is het niet mogelijk deze te combineren met een spoedlevering

Adresetiket Ava


Beschikbare opties:


  • € 21,50

  • Excl. BTW: € 17,77

Tags: Adresetiket, Adresetiketten, Adresstickers, Gepersonaliseerde adresetiketten

De waardering van www.kaartmetmuisjes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 13 reviews.