Adresetiket Noor

Adresetiket NOOR
De adresetiketten worden geprint op mat zelfklevend papier met breekslitjes waardoor je de etiketjes gemakkelijk van de drager af kunt halen en snel op de enveloppen kunt plakken. Na het plaatsen van je bestelling sturen we de etiketten tegelijk met de enveloppen (mits die besteld zijn) alvast naar je op. Hiervoor betaal je niets extra en zo kun je de enveloppen alvast in orde maken en hoeft dat niet meer als de baby er is.

Veertjes! Zoals op de voorkant van kaartje Noor vind je ze ook weer op het etiket. Tot in detail één persoonlijke stijl voor de aankondiging van jullie kindje! Als je kiest voor de gepersonaliseerde versie (met de adressen ingeprint) dan wordt het adres ingeprint in hetzelfde lettertype als op het kaartje is gebruikt.

Formaat: 85 x 55 mm.
Materiaal: Mat zelfklevend papier [crackback].

*Indien je hebt gekozen voor gepersonaliseerde adresetiketten ontvang je van ons een Excel bestand welke je in kunt vullen. Deze gebruiken wij om de adressen op de juiste manier op het etiket te krijgen.

**Heb je gekozen voor de gepersonaliseerde etiketten, dan krijg je van ons altijd een mail met daarin de etiketten ter controle. Zo kun je zelf nog even controleren of er niets is versprongen of mist.

Pas nadat wij een bevestiging hebben ontvangen voor akkoord, gaat de opdracht in productie.

***De adresetiketten worden tegelijk met de enveloppen vooraf naar je toegestuurd.

Wanneer je kiest voor de gepersonaliseerde adresetiketten is het niet mogelijk deze te combineren met een spoedlevering

Adresetiket Noor


Beschikbare opties:


  • € 21,50

  • Excl. BTW: € 17,77

Tags: Adresetiket, Adresetiketten, Adresstickers, Gepersonaliseerde adresetiketten

De waardering van www.kaartmetmuisjes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 13 reviews.