Adresetiket Vere

Adresetiket VERE
De adresetiketten worden geprint op mat zelfklevend papier met breekslitjes waardoor je de etiketjes gemakkelijk van de drager af kunt halen en snel op de enveloppen kunt plakken. De adresetiketjes worden tegelijk met de enveloppen (indien je die besteld hebt natuurlijk) vooraf naar je opgestuurd. Dan kun je de enveloppen alvast in orde maken en hoeft dat niet meer als de baby er is. Je betaalt hiervoor geen extra verzendkosten.

De veertjes van de kaart staan verwerkt op adresetiket Vere. Mocht je kiezen voor de gepersonaliseerde versie (met de adressen ingeprint) dan worden de adressen meegeprint in hetzelfde lettertype als op het kaartje is gebruikt. Alles in stijl!

Formaat: 85 x 55 mm.
Materiaal: Mat zelfklevend papier [crackback].

*Indien je hebt gekozen voor gepersonaliseerde adresetiketten ontvang je van ons een Excel bestand welke je in kunt vullen. Deze gebruiken wij om de adressen op de juiste manier op het etiket te krijgen.

**Heb je gekozen voor de gepersonaliseerde etiketten, dan krijg je van ons altijd een mail met daarin de etiketten ter controle. Zo kun je zelf nog even controleren of er niets is versprongen of mist.

Pas nadat wij een bevestiging hebben ontvangen voor akkoord, gaat de opdracht in productie.

***De adresetiketten worden tegelijk met de enveloppen vooraf naar je toegestuurd.

Wanneer je kiest voor de gepersonaliseerde adresetiketten is het niet mogelijk deze te combineren met een spoedlevering

Adresetiket Vere


Beschikbare opties:


  • € 21,50

  • Excl. BTW: € 17,77

Tags: Adresetiket, Adresetiketten, Adresstickers, Gepersonaliseerde adresetiketten

De waardering van www.kaartmetmuisjes.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 12 reviews.