Babyborrelkaartje Charlie

Kraamborrelkaartje CHARLIE
Deze gave monochrome babyborrelkaartjes worden geprint op 300 of extra dik 400 grams papier.

Het babyborrelkaartje is helemaal uitgevoerd in zwart/wit; het trendy monochrome met een even-zo-trendy watercolor veeg zoals ook op het kaartje. Babyborrelkaartje Charlie is dubbelzijdig bedrukt en aan beide kanten voorzien van dezelfde watercolor veeg als het kaartje. Op de ene zijde staat: 'welcome to the world CHARLIE party'. En op de andere kant is er ruimte voor de uitnodiging en de belangrijke tekst. Het past perfect bij geboortekaartje CHARLIE. Als je wil kunnen we de kaartjes voorzien van een boorgat zodat je ze met een touwtje kunt vastmaken aan de kaart door er een touwtje omheen te wikkelen. Ook leuk is het om ze vast te maken met een mini-paperclip!

Formaat: 85 x 55 mm.
Materiaal: 300 of 400 grams houtvrij mat papier.

*Je krijgt vooraf een digitale proefdruk met daarin de gegevens zoals jullie ze wensen. Na akkoord is het wachten tot jullie kindje wordt geboren zodat de definitieve datum erin verwerkt kan worden. Nog een laatste definitieve proef ter controle (deze wordt tegelijk met de definitieve versie van de geboortekaart verstuurd) en na akkoord gaan we ze produceren.

Pas nadat wij een bevestiging hebben ontvangen voor akkoord, gaan de kaartjes in productie.

De verwachte levertijd geldt alleen indien alles is goedgekeurd en de betaling is voldaan voor 12:00 uur.

Babyborrelkaartje Charlie


Beschikbare opties:


  • € 21,00

  • Excl. BTW: € 17,36

Tags: Babyborrelkaartje, Babyborrelkaartjes, kraamborrelkaarten, kraamfeest kaartjes, Gepersonaliseerde Babyborrelkaartjes, kraamborrelkaarten, kraamfeest kaartjes,

De waardering van www.kaartmetmuisjes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 13 reviews.