Babyborrelkaartje Robbie

Babyborrelkaartjes ROBBIE
Het papier van kraamborrelkaartje ROBBIE is stoer mat 300 grams papier. Het bijpassende geboortekaartje is op hetzelfde papier geprint zodat je een mooie uniforme uitstraling krijgt voor de aankondiging van jullie kindje.

Het kraamfeestkaartje is helemaal hip door de roze watercolour achtergrond en het gebruik van leuke elementjes, zoals sterretjes, rondjes en driehoekjes. Als je wil kunnen we de kaartjes voorzien van een boorgat zodat je ze met een touwtje kunt vastmaken. Ook leuk is het om ze vast te maken met een mini-paperclip of splitpen!

Formaat: 85 x 55 mm.
Materiaal: 300 grams mat papier.

*Je krijgt vooraf een digitale proefdruk met daarin de gegevens zoals jullie ze wensen. Na akkoord is het wachten tot jullie kindje wordt geboren zodat de definitieve datum erin verwerkt kan worden. Nog een laatste definitieve proef ter controle (deze wordt tegelijk met de definitieve versie van de geboortekaart verstuurd) en na akkoord gaan we ze produceren.

Pas nadat wij een bevestiging hebben ontvangen voor akkoord, gaan de kaartjes in productie.

De verwachte levertijd geldt alleen indien alles is goedgekeurd en de betaling is voldaan voor 12:00 uur.

Babyborrelkaartje Robbie


Beschikbare opties:


  • € 21,00

  • Excl. BTW: € 17,36

Tags: Babyborrelkaartje, Babyborrelkaartjes, kraamborrelkaarten, kraamfeest kaartjes, Gepersonaliseerde Babyborrelkaartjes, kraamborrelkaarten, kraamfeest kaartjes,

De waardering van www.kaartmetmuisjes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 13 reviews.