Babyborrelkaartje Saar

Babyborrelkaartjes SAAR
Het papier van kraamborrelkaartje SAAR is luxe parelmoerpapier waardoor de confetti's een metallic effect krijgen. Het bijpassende geboortekaartje is op hetzelfde papier geprint zodat je een mooie uniforme uitstraling krijgt voor de aankondiging van jullie kindje.

Het kraamfeestkaartje heeft confetti in roze, goud- en zilverkleur om hem super feestelijk te maken! Door het gebruik van het luxe parelmoerpapier lijken ze metallic. Vind je het kraamborrelkaartje leuk? Kijk dan ook eens naar het bijpassende geboortekaartje! De babyborrelkaartjes kunnen, indien gewenst, voorzien worden van een boorgat zodat je ze met een touwtje kunt vastmaken. Ook leuk is het om ze vast te maken met een mini-paperclip!

Formaat: 85 x 55 mm.
Materiaal: 300 grams mat papier of 290 grams Parelmoer glanzend.

*Je krijgt vooraf een digitale proefdruk met daarin de gegevens zoals jullie ze wensen. Na akkoord is het wachten tot jullie kindje wordt geboren zodat de definitieve datum erin verwerkt kan worden. Nog een laatste definitieve proef ter controle (deze wordt tegelijk met de definitieve versie van de geboortekaart verstuurd) en na akkoord gaan we ze produceren.

Pas nadat wij een bevestiging hebben ontvangen voor akkoord, gaan de kaartjes in productie.

De verwachte levertijd geldt alleen indien alles is goedgekeurd en de betaling is voldaan voor 12:00 uur.

Babyborrelkaartje Saar


Beschikbare opties:


  • € 21,00

  • Excl. BTW: € 17,36

Tags: Babyborrelkaartje, Babyborrelkaartjes, kraamborrelkaarten, kraamfeest kaartjes, Gepersonaliseerde Babyborrelkaartjes, kraamborrelkaarten, kraamfeest kaartjes,

De waardering van www.kaartmetmuisjes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 13 reviews.