Babyborrelkaartje Sam

Kraamfeestkaartje SAM
Het stoere, dikke, matte papier van het bijpassende geboortekaartje SAM is ook gebruikt voor het babyborrelkaartje SAM. Heb je gekozen voor de kaart en deze bijpassende kraamborrelkaart, dan heb je een mooie uniforme uitstraling. Maar ook los misstaat dit kraamfeestkaartje niet, je kan hem dus ook los of bij elk ander geboortekaartje combineren. Net wat je leuk vindt!.

Het kraamborrelkaartje heeft leuke elementjes zoals driehoekjes, sterretjes en rondjes en een gave watercolor achtergrondkleur. Leuk wanneer je voor geboortekaartje SAM hebt gekozen want daar past dit kraamfeestkaartje helemaal bij! Het is namelijk in dezelfde stijl qua kleur, elementen en het lettertype als kaartje SAM. Één uniforme stijl voor alles! Als je wil kunnen we de kaartjes voorzien van een boorgat zodat je ze met een touwtje kunt vastmaken. Ook leuk is het om ze vast te maken met een mini-paperclip!

Formaat: 85 x 55 mm.
Materiaal: 300 of extra stevig 400 grams mat papier.

*Je krijgt vooraf een digitale proefdruk met daarin de gegevens zoals jullie ze wensen. Na akkoord is het wachten tot jullie kindje wordt geboren zodat de definitieve datum erin verwerkt kan worden. Nog een laatste definitieve proef ter controle (deze wordt tegelijk met de definitieve versie van de geboortekaart verstuurd) en na akkoord gaan we ze produceren.

Pas nadat wij een bevestiging hebben ontvangen voor akkoord, gaan de kaartjes in productie.

De verwachte levertijd geldt alleen indien alles is goedgekeurd en de betaling is voldaan voor 12:00 uur.

Babyborrelkaartje Sam


Beschikbare opties:


  • € 21,00

  • Excl. BTW: € 17,36

Tags: Babyborrelkaartje, Babyborrelkaartjes, kraamborrelkaarten, kraamfeest kaartjes, Gepersonaliseerde Babyborrelkaartjes, kraamborrelkaarten, kraamfeest kaartjes,

De waardering van www.kaartmetmuisjes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 13 reviews.