Kaartje Vik

Formaat: 100 x 210 mm.
Papier: 400 grams mat, mat laminaat mogelijk
Bedrukking: Dubbelzijdig full colour.


Kaartje VIK
Helemaal in de wolken met jullie kindje en dat wil je dan toch van de daken schreeuwen? Geboortekaartje Vik is dan helemaal jullie kaart! Deze stoere geboortekaartjes worden standaard op 400 grams mat karton gedrukt. Heel mooi stevig papier met een luxe uitstraling. Nóg meer luxe voor jullie geboorteaankondiging? Kies voor een mat laminaat!

Het kaartje wordt na de bestelling helemaal klaar gemaakt met jullie gegevens en naar jullie wensen. Zodra jullie kindje is geboren vullen we de rest van de gegevens in.
Wensen: Graag ontvangen we een mail met jullie wensen, zodat wij het kaartje voor jullie helemaal in orde kunnen maken!

Geslacht: Nog een verrassing of het een jongen of meisje wordt? Dan zetten we een jongens- en een meisjeskaartje klaar voor jullie!

400g - Offset wit (extra mat).
Houtvrij offset papier; ongestreken helder mat papier, witter dan het standaard papier.

*Als jullie kindje is geboren, stuur je ons alle benodigde informatie toe en wij verwerken deze direct in jullie kaart. Deze laatste digitale proef mailen we jullie ter controle en na akkoord gaan ze in productie! Op een werkdag vóór 12 uur akkoord = dezelfde dag verzonden!

**Wil je graag een proefdruk ontvangen van de kaart met jullie gegevens en niet van de standaard kaart? Dat kan! Geef dit op bij je bestelling en we sturen deze, na akkoord van de digitale proefdruk naar je op.

Pas nadat wij een bevestiging hebben ontvangen voor akkoord, gaat de opdracht in productie.

De verwachte levertijd geldt alleen indien alle bestanden zijn aangeleverd (en goedgekeurd) en de betaling is voldaan voor 12:00 uur.

Kaartje Vik


Beschikbare opties:


  • Prijs aanvragen

Tags: staand kaartje, geboortekaartje staand, stoere geboortekaartjes, geboortekaarten

De waardering van www.kaartmetmuisjes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 13 reviews.