Kaartje Lot

Formaat: 100 x 210 mm.
Papier: 400 grams mat, mat laminaat mogelijk.
Bedrukking: Dubbelzijdig full colour.


Kaartje LOT
De lieve en zachte veertjes in combinatie met de sprinkles en typografie maakt dit een heel leuk kaartje voor de aankondiging van de geboorte van jullie dochtertje. Standaard wordt dit kaartje op 400 grams mat karton gedrukt; mooi dik papier met een luxe uitstraling. Wil je je kaartje luxe laten afwerken met een mat laminaat? Dat kan! De uitlijning van de teksten is zoals een hippe flyer: strak onder elkaar uitgelijnd en maakt het daardoor toch nog een stoer kaartje, voor een stoer meisje.

Het kaartje wordt na de bestelling helemaal klaar gemaakt met jullie gegevens en naar jullie wens. Zodra jullie kindje is geboren vullen we de rest van de gegevens in.
Wensen: Graag ontvangen we een mail met jullie wensen, zodat wij het kaartje voor jullie helemaal in orde kunnen maken!

Geslacht: Wanneer het voor jullie nog een verrassing is of jullie een jongen of meisje krijgen zetten we gewoon 2 kaartjes klaar!

400g - Offset wit (extra mat).
Houtvrij offset papier; ongestreken helder mat papier, witter dan het standaard papier.

*Als jullie kindje is geboren, stuur je ons alle benodigde informatie toe en wij verwerken deze direct in jullie kaart. Deze laatste digitale proef mailen we jullie ter controle en na akkoord gaan ze in productie! Op een werkdag vóór 12 uur akkoord = dezelfde dag verzonden!

**Wil je graag een proefdruk ontvangen van de kaart met jullie gegevens en niet van de standaard kaart? Dat kan! Geef dit op bij je bestelling en we sturen deze, na akkoord van de digitale proefdruk naar je op.

Pas nadat wij een bevestiging hebben ontvangen voor akkoord, gaat de opdracht in productie.

De verwachte levertijd geldt alleen indien alle bestanden zijn aangeleverd (en goedgekeurd) en de betaling is voldaan voor 12:00 uur.

Kaartje Lot


Beschikbare opties:


  • Prijs aanvragen

Tags: staand kaartje, geboortekaartje staand, lieve geboortekaartjes, unieke eboortekaarten

De waardering van www.kaartmetmuisjes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 13 reviews.