Geboorte raamsticker Saar

Geboorte raamsticker

Een originele en persoonlijke welkomsboodschap voor je baby, helemaal in stijl van het geboortekaartje als je die bij Kaart met Muisjes hebt besteld. Maar ook wanneer je een heel ander kaartje hebt is deze unieke raamsticker een echte eye-catcher! Deze geboortesticker van Kaart met Muisjes is een leuk alternatief voor het geboortebord.

Geboortesticker op maat

Geef bij het venster ‘opmerkingen’ de naam van je kindje en de geboortedatum in zodat wij die kunnen verwerken in de raamsticker. Ook kun je hier aangeven wat je als tekst wil mocht je iets anders dan de standaard tekst willen. Voordat wij de raamsticker in productie nemen krijg je van ons een voorbeeld hoe de geboortesticker met naam eruit komt te zien.

Stickermateriaal:

100µ - Sticker vinyl wit glans
Duurzaam materiaal met een prachtige uitstraling en is bestand tegen extreme weersinvloeden, krimpt niet en is super sterk. Eenvoudig te bevestigen en handig te verwijderen zonder lijmresten.

Statisch hechtend wit
Statisch hechtende raamstickers worden geprint op een vinyl zonder lijmlaag. Maak het raam nat en je kunt de sticker eenvoudig aanbrengen en glad strijken. Deze stickers kunnen meerdere keren worden gebruikt en zijn eenvoudig te verwijderen.

Geboorte raamsticker Saar


Beschikbare opties:


  • € 49,95

  • Excl. BTW: € 41,28

Tags: raamdoek, geboorte raamsticker bedrukken, raamdoeken bedrukken, raamdoeken

De waardering van www.kaartmetmuisjes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 13 reviews.