Kaartje Flynn drieluik

Formaat: 390 x 130 mm.
Gevouwen formaat: 130 x 130 mm.
Papier: 300 grams mat, ook mat laminaat mogelijk.
Bedrukking: Dubbelzijdig full colour.


Kaartje FLYNN
Deze stoere kaartjes worden standaard op 300 grams mat karton gedrukt. Dit is mooi dik papier, en heeft een luxe uitstraling. Je kunt er ook nog voor kiezen om het kaartje mat te laten lamineren. Kaartje Flynn kan gemakkelijk neergezet worden en op zichzelf staan. Eenvoudig, stoer en stijlvol is de beste omschrijving voor drieluik kaartje Flynn. Met de leuke driehoekjes, stervormen en rondjes met leuke kleurtjes en vooral het gebruik van het trendy watercolor maakt het een uniek kaartje. De naam is handgeschreven, wordt doorgetrokken over de andere twee pagina’s van het kaartje en eindigt met een lief hartje.

Het kaartje wordt na de bestelling helemaal klaar gemaakt met jullie gegevens en naar jullie wens. Zodra jullie kindje is geboren vullen we de rest van de gegevens in.
Wensen: Graag ontvangen we een mail met jullie wensen, zodat wij het kaartje voor jullie helemaal in orde kunnen maken!

Geslacht: Weet je het geslacht van jullie kindje niet dan zetten we een jongens- en een meisjeskaartje klaar!

300g - Offset wit (extra mat).
Houtvrij offset papier; ongestreken helder mat papier, witter dan het standaard papier.

*Als jullie kindje is geboren, stuur je ons alle benodigde informatie toe en wij verwerken deze direct in jullie kaart. Deze laatste digitale proef mailen we jullie ter controle en na akkoord gaan ze in productie! Op een werkdag vóór 12 uur akkoord = dezelfde dag verzonden!

**Wil je graag een proefdruk ontvangen van de kaart met jullie gegevens en niet van de standaard kaart? Dat kan! Geef dit op bij je bestelling en we sturen deze, na akkoord van de digitale proefdruk naar je op.

Pas nadat wij een bevestiging hebben ontvangen voor akkoord, gaat de opdracht in productie.

De verwachte levertijd geldt alleen indien alle bestanden zijn aangeleverd (en goedgekeurd) en de betaling is voldaan voor 12:00 uur.

Kaartje Flynn drieluik


Beschikbare opties:


  • Prijs aanvragen

Tags: geboortekaartje drieluik, geboortekaartjes, stoere geboortekaartjes, gevouwen geboortekaartjes, geboortekaartje jongen

De waardering van www.kaartmetmuisjes.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 12 reviews.