Kaartje Vere

Formaat: 100 x 210 mm.
Papier: 290 grams parelmoer
Bedrukking: Dubbelzijdig full colour.


Geboortelabel/Tagkaartje VERE
Tagkaartje Vere zijn twee losse kaartjes welke door middel van een touwtje aan elkaar vast worden gemaakt. De kaartjes worden geprint op het mooie, luxe parelmoer papier. Het kaartje heeft aan de voorzijde een mooie roze watercolour wat een metallic effect krijgt door het parelmoer papier. Het tweede kaartje heeft veertjes en alle gegevens van jullie kindje en jullie zelf. Leuk detail; de veertjes hebben ook het watercolour effect.

Het kaartje wordt na de bestelling helemaal klaar gemaakt met jullie gegevens en naar jullie wens. Zodra jullie kindje is geboren vullen we de rest van de gegevens in.
Wensen: Graag ontvangen we een mail met jullie wensen, zodat wij het kaartje voor jullie helemaal in orde kunnen maken!

Als je nog niet weet of jullie een jongetje of meisje krijgen dan zetten we gewoon twee kaartjes klaar!

290g - Parelmoer.
Luxe parelmoer papier met metallic glanzend effect.
*Als jullie kindje is geboren, stuur je ons alle benodigde informatie toe en wij verwerken deze direct in jullie kaart. Deze laatste digitale proef mailen we jullie ter controle en na akkoord gaan ze in productie! Op een werkdag vóór 12 uur akkoord = dezelfde dag verzonden!

**Wil je graag een proefdruk ontvangen van de kaart met jullie gegevens en niet van de standaard kaart? Dat kan! Geef dit op bij je bestelling en we sturen deze, na akkoord van de digitale proefdruk naar je op.

Pas nadat wij een bevestiging hebben ontvangen voor akkoord, gaat de opdracht in productie.

De verwachte levertijd geldt alleen indien alle bestanden zijn aangeleverd (en goedgekeurd) en de betaling is voldaan voor 12:00 uur.

Kaartje Vere


Beschikbare opties:


  • Prijs aanvragen

Tags: kaart met touwtjes, geboortekaartje tag, geboortekaart met lint, staand kaartje, geboortekaartje staand, stoere geboortekaartjes, geboortekaarten

De waardering van www.kaartmetmuisjes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 13 reviews.