Babyborrelkaartje Jax

Kraamborrelkaartje JAX
Kraamfeestkaartje JAX is een feestje op zich door de leuke zwarte dotjes en het watercolor gebruik in het woord kraamfeest! Het babyborrelkaartje wordt geprint op 300 of extra stevig 400 grams mat papier.

Het babyborrelkaartje heeft het hippe watercolor en stoere zwarte dotjes. Duidelijk een feestje op papier! Het kleurgebruik en lettertypes helemaal in dezelfde stijl als geboortekaartje JAX, een perfect match. Maar ook los misstaat het kraamborrelkaartje niet. Geef je kindje zijn of haar eigen huisstijl! Als je wil kunnen we de kaartjes voorzien van een boorgat zodat je ze met een touwtje kunt vastmaken, bijvoorbeeld rondom de kaart binden. Wij houden ervan!

Formaat: 55 x 85 mm.
Materiaal: 300 of 400 grams mat papier.

*Je krijgt vooraf een digitale proefdruk met daarin de gegevens zoals jullie ze wensen. Na akkoord is het wachten tot jullie kindje wordt geboren zodat de definitieve datum erin verwerkt kan worden. Nog een laatste definitieve proef ter controle (deze wordt tegelijk met de definitieve versie van de geboortekaart verstuurd) en na akkoord gaan we ze produceren.

Pas nadat wij een bevestiging hebben ontvangen voor akkoord, gaan de kaartjes in productie.

De verwachte levertijd geldt alleen indien alles is goedgekeurd en de betaling is voldaan voor 12:00 uur.

Babyborrelkaartje Jax


Beschikbare opties:


  • € 21,00

  • Excl. BTW: € 17,36

Tags: Babyborrelkaartje, Babyborrelkaartjes, kraamborrelkaarten, kraamfeest kaartjes, Gepersonaliseerde Babyborrelkaartjes, kraamborrelkaarten, kraamfeest kaartjes,

De waardering van www.kaartmetmuisjes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 13 reviews.