Babyborrelkaartje Lou

Kraamborrelkaartje LOU
Het babyborrelkaartje Lou is geprint 300 grams mat papier. Stoer en stevig materiaal voor een super stoer kraamfeestkaartje.

Het babyborrelkaartje is qua kleurgebruik en lettertypes helemaal stoer door de meegeprinte kraftpapieren achtergrond. Stoere zwarte confetti’s en een feestelijke slinger maken hem helemaal af! Het kraamborrelkaartje past perfect bij geboortekaartje Lou, maar ook los zijn ze helemaal leuk. Als je wil kunnen we de kaartjes voorzien van een boorgat zodat je ze met een touwtje kunt vastmaken. Ook leuk is het om ze vast te maken met een mini-paperclip!

Formaat: 55 x 85 mm.
Materiaal: 300 grams mat papier.

*Je krijgt vooraf een digitale proefdruk met daarin de gegevens zoals jullie ze wensen. Na akkoord is het wachten tot jullie kindje wordt geboren zodat de definitieve datum erin verwerkt kan worden. Nog een laatste definitieve proef ter controle (deze wordt tegelijk met de definitieve versie van de geboortekaart verstuurd) en na akkoord gaan we ze produceren.

Pas nadat wij een bevestiging hebben ontvangen voor akkoord, gaan de kaartjes in productie.

De verwachte levertijd geldt alleen indien alles is goedgekeurd en de betaling is voldaan voor 12:00 uur.

Babyborrelkaartje Lou


Beschikbare opties:


  • € 21,00

  • Excl. BTW: € 17,36

Tags: Babyborrelkaartje, Babyborrelkaartjes, kraamborrelkaarten, kraamfeest kaartjes, Gepersonaliseerde Babyborrelkaartjes, kraamborrelkaarten, kraamfeest kaartjes,

De waardering van www.kaartmetmuisjes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 13 reviews.