Kraambezoekboek
Kraambezoekboek zwart/wit

Kraambezoekboek zwart/wit

Formaat: 210 x 210 mm. Papier: 300 grams mat. Bedrukking: Dubbelzijdig full colour. Aantal pagina's: 80+ Kaart met Muisjes Kraambezoekb..

€ 39,95 Excl. BTW: € 33,02

Kraambezoekboek XL zwart/wit

Kraambezoekboek XL zwart/wit

Formaat: 280 x 280 mm. Papier: 300 grams mat. Bedrukking: Dubbelzijdig full colour. Aantal pagina's: 80+ Kaart met Muisjes Kraambezoekb..

€ 44,95 Excl. BTW: € 37,15

Oppas en Crèche invulboek

Oppas en Crèche invulboek

Formaat: 210 x 210 mm. Papier: 300 grams mat Bedrukking: Dubbelzijdig full colour. Oppas en Crèche invulboek Dit stoere oppas en crèch..

€ 39,95 Excl. BTW: € 33,02

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3

Kraambezoekboek

De kraamperiode is een drukke en heel bijzondere periode. Je ontvangt veel bezoek en vergeet vaak wie wanneer is geweest.

Jouw herinnering aan de kraamperiode

Leg daarom alles vast in dit stoere kraambezoekboek; wie is er wanneer geweest en laat je bezoek een leuk berichtje voor jullie kindje achterlaten. Leuk voor later! Ook leuk; je ontvangt zoveel goedbedoelde adviezen van mensen dat we voor iedereen op elke pagina een gedeelte hebben toegevoegd met tips & trucs voor papa en mama. Men kan hier het advies opschrijven wat ze je mee willen geven.


Oppas en Crèche invulboek

Een handig boek voor de opvang om in te vullen wanneer je kindje een dagje is geweest. Zo blijf je op de hoogte van de dag van je kindje. Ook handig; er is ruimte voor jou als ouder/verzorger om een berichtje aan de opvang achter te laten.

Hoe was jouw dag?

Als je kindje nog te klein is om het zelf te vertellen is het toch wel fijn als je terug kunt lezen hoe het gegaan is. Hoe ging het eten, drinken en slapen en wat hebben ze gedaan? Dit alles is mogelijk in ons ultra gevulde oppas en crèche invulboek. Handig in te vullen dankzij de ringband en de grote pagina’s met lekker veel invulruimte. Daarnaast leuk om te bewaren voor later.

Oppasboek / Crèche / Invulboek / Gastouderinvulboek / Kinderdagverblijf invulboek