Werkwijze Kaart met Muisjes

Online geboortekaartje laten maken

Je kunt bij Kaart met Muisjes online de kaartjes bekijken en bestellen. Van hetgeen je besteld hebt ontvang je een opdrachtbevestiging in de mail. Mocht je nog niet de benodigde informatie in het opmerkingenveld hebben ingevuld, dan krijg je van ons een mailtje met de informatie die we nodig hebben om jullie kaartje te maken.

Proefkaart bestellen

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst sturen we je de voorbeeldkaart toe. Dit is de kaart zoals hij op de website staat. Deze wordt toegestuurd samen met de eventueel bestelde enveloppen, sluitzegels en adresetiketten. Hiervoor betaal je geen extra verzendkosten.
Wil je een voorbeeldkaart aanvragen maar nog geen bestelling plaatsen? Dat kan natuurlijk ook. Een voorbeeldkaart is gratis wanneer je de bestelling plaatst, zonder bestelling kost een voorbeeldkaart aanvragen € 4,95. Ben je tevreden over de kwaliteit van de kaart en ga je over tot een bestelling? Je krijgt van ons dan een kortingscode voor € 4,95 zodat de proefkaart uiteindelijk gratis is.

Digitale proefdruk geboortekaartje

Nadat je een bestelling hebt geplaatst en wij alle gegevens hebben ontvangen, zullen wij een digitale proef maken op basis van de aangeleverde gegevens en teksten. Heb je enveloppen, adresetiketten en sluitzegels bij ons besteld? Dan ­sturen we deze (na ontvangst van de betaling) alvast naar je op. Hier kun je alvast mee aan de slag zodat je dat niet nog hoeft te doen als de baby er is. De kaarten volgen als ­jullie kindje er is en hiervoor betaal je geen extra verzendkosten.
Je ontvangt van ons de e-mail met de digitale proef om te controleren binnen 4 à 5 werkdagen. Wil je graag nog wat aanpassingen aanbrengen aan de digitale proef? Stuur ons een e-mail met de gewenste aanpassingen. We zullen de kaart aanpassen en ter controle naar je terugsturen totdat deze helemaal naar jullie wens is.

Jullie kindje is geboren!

Zodra hij/zij is geboren geven jullie me de gegevens door (het liefst via de mail) en verwerk ik die in de kaart. Nog even een laatste proefje via mail ter ­controle en als de proef die dag (maandag t/m vrijdag) voor 12 uur akkoord is, gaan ze dezelfde dag nog naar je toe! Wij verzenden alles met GLS pakketdienst.
Mocht je kiezen voor een kaart welke met een touwtje bijeengebonden is dan kan het zijn dat het de dag erop wordt ­verzonden omdat het extra tijd kost deze te verwerken. Echter het streven is altijd om het zo snel mogelijk te versturen.

Extra opties

• Een extra fysieke proefdruk van jullie eigen kaart is mogelijk tegen een meerprijs + € 9,95.
Dit is vooral handig als je iets wijzigt in de kleuren zodat je dat vooraf kunt zien.

• Een kaartje op maat laten maken is zeker mogelijk, hiervoor betaal je € 150,00.
Hier zitten de drukkosten, enveloppen en toebehoren niet bij inbegrepen.
De waardering van www.kaartmetmuisjes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 13 reviews.